Voorbeelden slaapkamers

Een slaapkamer moet goed worden ingericht. Dit kan echter een groot probleem zijn als u geen inspiratie heeft voor de inrichting van uw slaapkamer. Hieronder vindt u een groot aantal voorbeelden van slaapkamers, waar u inspiratie op kunt doen voor uw eigen slaapkamer. Heeft u zelf nog voorbeelden van mooie slaapkamers, laat deze dan in de reacties achter.

6 mooie slaapkamer voorbeelden

Sommige mensen slapen in de mooiste slaapkamers. Hieronder vindt u een overzicht van de zes mooiste slaapkamers die wij konden vinden.

slaapkamer foto
Deze foto is door foto_cellar gemaakt. In deze slaapkamer schijnt veel licht naar binnen door het goede gebruik van ramen. Daarnaast zorgt het kleed ervoor dat u ‘s morgens niet op de koude vloer hoeft te staan.

slaapkamer foto
De tweede foto is door caribb gemaakt. In deze stijlvolle slaapkamer wordt niet veel bijzaken gebruikt. Zo staan er alleen twee nachtkastjes, een bed en twee nachtlampjes.

slaapkamer foto
Temahome heeft een zeer ruime slaapkamer, waar goed gebruikt wordt gemaakt van lichtinval. De spiegel lijkt de slaapkamer nog groter te maken dan hij werkelijk is.

slaapkamer foto
Bovenstaande foto is wederom een creatie van temahome. Een simpel, doch goed uitgevoerde slaapkamercreatie. Zonder te veel bijzaken een stijlvolle slaapkamer gecreëerd.

slaapkamer foto
Zigzaglens maakt goed gebruikt van inkomend licht in zijn zolderkamer door veel ramen te plaatsen. De ruime kamer komt hierdoor goed tot zijn recht.

slaapkamer foto
Tenslotte een foto van temahome. Een futuristische slaapkamer met enkele mooie accessoires.

We hopen dat u misschien wat inspiratie heeft opgedaan voor uw toekomstige slaapkamer, zodat u binnenkort in een prachtige slaapkamer slaapt.

Reacties op dit artikel

 1. Wat een prachtige slaapkamers zeg! Ben helemaal om en wil mijn eigen slaapkamer zo snel mogelijk aanpassen! Wanneer worden er meer berichten zoals dit geplaatst!?

  Groetjes Dionne

 2. de 4e kamer is echt zo mooi

 3. Echt, wat een mooie slaapkamers! Ik ga hier een heleboel inspiratie uit halen
  thanks

 4. dit zij pas echt wat je zou kunnen noemen een “slaapkamer”

 5. Wat een lelijke slaapkamers!

 6. LELIJKE SHIT

 7. Sommige kamers vond ik mooi vooral ie witte

 8. tgaja keb toch mooiere gezien wi, die vierde val meer drest suckt

 9. Kapot lelijke slaapkamers! alleen die witte is Masterlijk!!

 10. Die laatste vind ik erg leuk, de rest valt eigenlijk wel mee.. sommige zelfs lelijk!

 11. de op een na laatste !:O

 12. godverdomme jullie hebben echt geen smaak..ik vind ze helemaal niet mooi..geen niet

 13. LELIJK!!

 14. omg echt meeggaaa lelijk

 15. Ik vind ze ook niet heel bijzonder.
  Weet iemand nog een site waar je nog meer en betere inspiratie op kan doen?

 16. Ik vind de eerste slaapkammer super mooi en modern.

 17. egt mooie slaapkamersss:d

 18. De eerste vind ik helemaal super. Die geeft mij een warm en gezellig gevoel. De andere kamers vind ik persoonlijk minder maar het is en blijft een kwestie van smaak……..

  groetjes

 19. De stijl van een slaapkamer is helemaal afhankelijk van de ruimte die je hebt, een zolder is leuk natuurlijk, maar in een wat meer nieuwbouw slaapkamer wordt het alweer wat lastiger. Daarnaast ben je vaak beperkt door ruimte.
  Ik denk dat de afgebeelde slaapkamerstudio’s een goed beeld kunnen geven van wat mogelijk is en hoe je iets kan aankleden. Uiteindelijk zul je het toch naar eigen inzicht en gevoel voor ruimte in moeten delen…

  Jammer van de weinig opbouwende reacties met slecht taalgebruik.

Laat uw reactie achter